Potravinová výroba v prostorách zákazníka

Dobrý den,
potřebovala bych poradit ohledně rozšíření živnosti o potravinovou výrobu. Už jsem si vyhledala, že k tomu potřebuji minimálně rekvalifikační kurz v oboru a rok praxe (je tam víc možností, ale pro mě co nejrychlejší je toto).

Ale otázka zní pokud nemám prostory k výrobě potravin (chlebíčky, saláty, obložené mísy, sladké,…) je možné provádět výrobu přímo u zákazníka doma? Tedy abych to lépe vysvětlila – zákazník si mě najme na zorganizování např. narozeninového večírku – tedy co se týká jídla a pohoštění – já přijdu k němu domů a přímo u něj tyto potraviny a pohoštění připravím. Tím pádem nepotřebuji provozovnu/výrobnu.

Ale je to tady v ČR vůbec takhle možné?
Počítám s tím, že by to vše bylo podle předpisů (kromě tedy požární kontroly, hygienické kontroly atd.) Pouze s nahlášením a nějakým dodatkem, že to připravuji přímo u zákazníků???

Děkuji za jakékoliv rady. / číst více /